soheilnew ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 با سلام و خسته نباشید...من یک فروشگاه محصولات دانلودی راه اندازی کردم با پرستا شاپخیلی پرس و جو کردم آخرش به این نتیجه رسیدم که بهترین و قدرمندترین سیستم برای این کار پرستاشاپ هستچند تا سوال دارم از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند1- از ماژول پی لاین برای پرداخت استفاده میکنم ولی نمیدونم چطور محصولات دانلودی اضافه کنم http://ipresta.ir/forum/topic/5508-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-payline/ 2- چطور بدون ثبت نام کاربر بتونم محصولات را برای فروش بذارم ممنون میشم راهنمایی کنیدمن با این سیستم تازه اشنا شدم و زیاد تجربه ندارم واکنش ها : soheilnew 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 سلامبدون ثبت نام امکان پذیر نیست.با ماژول "سبد خرید ویژه روش فایل" در بازارچه میتونید مراحل ثبت نام رو به ایمیل ، پسورد و موبایل کاهش بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .