ghalamoo ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 سلاممن از پرستاشاپ 1.6 و قالب پیش فرض استفاده میکنم.همون طور که میدونید برای نمایش محصولات ماژول هایی مثل محصولات جدید،پرفروش ها ،محبو ب ها به طور پپیش فرض وجود داره.فرض کنید من در سایتم ساعت دارم و عینک آفتابی و گوشی موبایلمن میخوام سه تا تب یا اسلایدشو داشته باشم که هر کدوم مربوط به یکی از این دسته ها باشه.مثلا یه تب یا اسلایدشو با نام ساعت باشه مه فقط چندتا ساعت ها را نشون بده،یه تب یا اسلایدشو هم فقط واسه عینک باشههرچی میگردم یه ماژول پیدا نمیکنم که کارمو حل کنه.ماژول محصولات جدید شاخه ها در بازارچه هست ولی این ماژول فقط محصولات جدید و پرطرفدار و ... را اسلایدشویی میکنه و نیازمو براورده نمیکنهلطفا اگه ماژولی سراغ دارید یا راه حلی میدونید بهم بگیدسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 دوست عزیز ماژول محصولات شاخه ها در بازارچه علاوه بر نمایش محصولات جدید، پرفروش و ... محصولات شاخه های دلخواه شما رو نیز نمایش میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .