hamidialison ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 سلامبنده مشکلی عجیب با سایتم پیدا کردم که هرچی سرچ میکنم چیزی راجع بهش پیدا نمیکنموقتی کاربری از طریق لینک ورود کاربران میخواد وارد شه ، یوزر و پسووردش رو وارد میکنه و دکمه ورود رو میزنه ، ولی باز هم به همان صفحه لاگین برمیگرده و هیچ عملی انجام نمیشه. سایت : fiss.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 سلامبررسی کنید که نسخه پی اچ پی شما حتما 5.3 یا 5.4 باشه موفق باشید واکنش ها : saeed.5570 و hamidialison 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 یعنی اگه هاست ورژنش 5.6 باشه پرستا به مشکل میخوره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidialison ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 سلامبررسی کنید که نسخه پی اچ پی شما حتما 5.3 یا 5.4 باشه موفق باشیدممنون من پی اچ پی رو به ورژن 5.4 و 5.3 تغییر دادم و سایتم ارور 500 میده و باز نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidialison ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 مشکل با تغییر ورژن به نسخه 5.5 نهایتا حل شد ، با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .