ghalamoo ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 با سلامامروز اومدم دیدم سایتم بالا نمیاد و این ارور را میده:Fatal error: Class 'IndexController' not found in /home2/forthope/domains/forthope.ir/public_html/classes/controller/Controller.php on line 135بسیار جالبه که بگم من یه هفتست که اصلا کاری به سایت هم نداشتم و هیچ کدی تغییر نکرده.این فایل controller.php را از روی لوکال هاستم هم برداشتم و جایگزین فایل رو سرور کردم اما بازم همینه.جالبه که زیر دامنه ام که مربوط به کدهای خودم میشه سالمه و کار میکنه و سرور میگه مشکل از من نیست متاسفانه پشتیبان هم نگرفته بودم من از سایتممنون میشم سریع راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghalamoo ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 سلام من ارور را در اینترنت سرچ کردم و متوجه شدم مربوط به upgrading است.اما من که چیزی را به روز نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .