irmec ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامیمن مدتی میشه سایت رو راه انداختم ولی متاسفانه ماژول سایت مپ اصلا هیچ نقشه ای تولید نمیکنه.ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند- من از ورژن 1.6.1.2 استفاده میکنم.- نسخه ماژول سایت مپ هم 3.2.0 هستش. کرون جاب رو ایجاد کردم.دستی م بروزرسانی کردم اما اصال هیچی تولید نمیکنه.- نقشه سایت:http://shop.irmec.ir/1_index_sitemap.xml حدودا دو ماهی شاید بشه راه اندازی سایت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 سلامفایل ساخته شده درسته دوست عزیزهمین آدرس را در وبمستر ثبت کنید موفق باشید واکنش ها : irmec 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 در کدام قسمت وب مستر باید این ادرس سایت مپ را وارد کنم اگه وب مستر چیزی پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsshayan ارسال شده در فروردین 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2020 سلام در وب سایت مدرن ابزار با پرستاشاپ 1.6.1.24 میخوام ماژول سایت مپ رو ارتقا بدم ارور خطایی هنگام استخراج ماژول رخ داد (احتمالاً فایل ناقص است). نمیتوان ماژول Google sitemap را ارتقا داد: خطا در هنگام استخراج آخرین نسخه. نمایش میده باید چه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .