farhad_r3 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 من از نسخه 1.6.0.6 استفاده میکنمزمانی که تصاویر مابین متون قرار میدم بعد چند ساعت شکل علامت سوال میشه، مانند لینک زیر:http://pckala.net/content/7-Shopping-Guideبا هاست صحبت کردم بررسی کردن گفتن مشکل هاست نداری از اسکریپت هستشتازگی هم ماژول روی پرستا نصب نکردم که احتمال بدم از اون باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 برای چی پرستا رو اپدیت نمیکنی؟با اپدیت خیلی از مشکلات خود به خود رفع میشن واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 نمیتونم آپدتش کنمخواهش میکنم یه راه حلی بگین... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 نمیتونم آپدتش کنمخواهش میکنم یه راه حلی بگین... 1- فرمت عکسهاتون رو چک کنید2- برای آبدیت از بازارچه پرستا شاپ درخواست آبدیت بدید تا براتون آبدیت کنند البته هزینه دارد ولی ارزش داره که دیتا بیست یک دفعه از بین نره واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در تیر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 از فرمت عکسها نیستش تغییر دادم اما مشکل برطرف نمیشهدیگه واقعا کلافم کرده الان به محصولات مرتبط هم کشیده شده، لینک زیر را ببینید:http://pckala.net/974-maxell-alkaline-aa-battery.htmlممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 سلامتیکت بزنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .