علی ارسال شده در اردیبهشت 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2016 مدیریت انبار هابخش عمده یک فروشگاه انبار و تحویل کالاستحالا فکر کنید من یه سایت بزرگ با کلی تبلیغات دارم که بردم کردمش مثلا دی جی کالاولی اونقدر ندارم که بتونم انبار با اونهمه جنس داشته باشم .میام واسه انبار ها و فروشگاه های مختلف انبار میسازم یوزر با دسترسی میسازم میدم به طرف میگم جنساتو بذار و مدیریت کنالان این کارو رو پرستا پیاده کردم . واسه هر یوزر انبار زدم اجازه مدیریت انبارشو دارههمه چی درسته و داره خوب پیش میره تنها مشکلم اینه که وقتی به یوزر دسترسی اضافه کردن محصول و ادیتش رو میدمسیستم به جای اینکه محصولات مرتبط به انبار اون یوزر رو نشون بده میاد کل محصولات رو بهش نشون میدههر کسی میتونه کمک کنه خواهشا کمک کنه اگه نه نیاز به ماژول یا کار خاصی هست و قبلا راه رو رفتید هزینه و ... رو بگید یه قرارداد میبندیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 متاسفانه این امکان به صورت پیش فرض روی پرستا وجود نداره. میتونید تیکت بزنید تا براتون ماژول نوشته بشه (اعلام هزینه و فعالیت تجاری در انجمن ممنوع هست) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .