giga0101 ارسال شده در خرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 سلام دوستان. من وقتی تولید نقشه گوگلی سایت رو میزنم و سپس در گوگل میزنم : Site:shop.peno.ir یک سری شاخه پیشفرض پرستا میاد در صورتی که من قبلا این شاخه ها را حذف کرده ام. ضمنا وقتی فایل XML نقشه رو باز میکنم میبینم این لینک ها هم در نقشه تولید شده اند! در حالی که وجود خارجی ندارند. به غیر از حذف دستی این لینک ها از این فایل راه دیگه ای هم هست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 نقشه سایتتون رو به گوگل وب مستر دادید؟ اگر بله یک بار نقشه سایتتون رو بازسازی کنید (به روز کنید) کمی زمان میبره تا توی وب مستر تغییراتی که دادید اعمال بشه و در نتایج گوگل نمایان بشه واکنش ها : giga0101 و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در خرداد 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 بله ممکنه. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .