jahromy ارسال شده در خرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 با سلامبنده در بروزرسانی پرستاشاپ 1.5.1 به 1.6.2.0 از طریق ماژولار اتواپگرید موفق نبودم که البته هر بار خودش عملیات را بازیابی می کرد.از بانک اطلاعاتی و فایل هایی که بکاپ داشتم را بازگردانی کردماما حالا که سایت را باز می کنم چه صفحه فروشگاه یا صفحه مدیریت کاملا سفید هستند.طبق راهنمایی های که در جستجو انجمن دیدم پوشه ماژولاها را حذف و با پوشه آنزیپ شده مجددا جایگزین کردمبا وجود روشن کردن دیباگ هیچ خطایی بالا نمی آید حتی کش مرورگر را حذف کردم و حتی سرور فروشگاه رو جابجا کردماما نتیجه ای حاصل نشد. علت چیه و چکارایی می تونم انجام بدهمادرس:Shop.microek.com واکنش ها : jahromy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در خرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 من مشکلی مشابه داشتم.ورژن php رو گفتم هاست 5.5 کرد درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .