masoudtabatabaei ارسال شده در خرداد 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2016 عرض سلام خدمت دوستانمن از آخرین نسخه پرستاشاپ استفاده می کنم و این مشکلو دارم که اعداد در متن انگلیسی به صورت فارسی و در متن فارسی به صورت انگلیسی نمایش داده میشن ... دوستان اگه راه حلی برای رفع این مشکل دارید ممنون میشم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2016 سلاماز نسخه فارسی همین انجمن استفاده میکنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudtabatabaei ارسال شده در خرداد 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 سلاماز نسخه فارسی همین انجمن استفاده میکنید ؟سلام بله من از آخرین نسخه فارسی پرستاشاپ استفاده میکنم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 موقع نصب زبان فارسی رو باید انتخاب میکردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudtabatabaei ارسال شده در خرداد 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 موقع نصب زبان فارسی رو باید انتخاب میکردینمن هم همینکارو انجام دادم با زبان فارسی پرستاشاپ رو نصب کردم اما فک کنم خوب منظورم رو توضیح ندادم منظور من این هست که اعدادی رو که می نویسم در هنگام لود سایت در متن فارسی اعداد به صورت انگلیسی هستند ... این مشکل من هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در خرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 دوست عزیز فکر می کنم مشکل فونت شما با باشه اگه ادرس سایتتون رو بدین دقیقتر میشه راهنمایی کرد بله مشکل فونت هست اگه کار با firebug رو بلدی تست کن font-family رو روی tahoma بذار ببین درست میشه واکنش ها : masoudtabatabaei 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .