alonedarki ارسال شده در خرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2016 سلام . از وبسایتتون راضیمدی جی دارکی هستم میخواستم بدونم چتور میتونم فروشگاهم رو از تک فروشی به عمده فروشی تبدیل کنم ؟پرستا شاپ را بر روی لوکال نصب کردم واکنش ها : alonedarki 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 لطفا با جزییات بفرمایید. یعنی چی از تک فروشی به عمده فروشی تبدیل کنید؟ چه چیزی نیاز دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سلام . از وبسایتتون راضیمدی جی دارکی هستم میخواستم بدونم چتور میتونم فروشگاهم رو از تک فروشی به عمده فروشی تبدیل کنم ؟پرستا شاپ را بر روی لوکال نصب کردم اگه منظورتون حداقل تعداد برای خرید محصول هست که باید در کاتالوگ >> صفحه محصول، تب مقادیر باید حداقل تعداد تعیین کنید. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .