roshanics ارسال شده در خرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2016 بنا به دلایلی می خوام پرستاشاپ رو پاک کنم و از اول نصب کنم.تعدادی محصول و به تبع اون شاخه و ویژگی موجود هست به اضافه چند صفحه محتوا (درباره ما و قوانین و ارسال و ...) که می خوام از اونا خروجی بگیرم و بعد از نصب مجدد دوباره همه رو ایمپورت کنم.آیا راهی برای این کار وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2016 سلامخیر . بهترین راه اینه که پرستاشاپ رو به نسخه بالاتر ارتقا بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در خرداد 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2016 سلامخیر . بهترین راه اینه که پرستاشاپ رو به نسخه بالاتر ارتقا بدید. موفق باشیدبا ماژول آپگرید، پرستاشاپ رو ارتقا دادم!اما به نسخه 1.6.1.4 ارتقا پیدا کرد و یه سری از المان های قالب ناپدید شد و هر کاری کردم نتونستم برگردونم!و مشکل اینه که به نسخه 1.6.1.4 پرستاشاپ مادر ارتقا پیدا می کنه و تاریخ شمسی دیگه در کار نیست و قسمت مدیریت رو هم دستی باید تغییرات فایل استایلش رو اعمال کرد تا به شکل حال حاضر در بیاد! راه پیشنهادی شما چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2016 سلامبکاپ برگردونید و با استفاده از دایرکتوری محلی مجددا ارتقا بدیدیا بسته ارتقا رو از بازارچه خریداری کنید موفق باشید واکنش ها : roshanics 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در خرداد 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سلامبکاپ برگردونید و با استفاده از دایرکتوری محلی مجددا ارتقا بدیدیا بسته ارتقا رو از بازارچه خریداری کنید موفق باشید منظورتون از دایرکتوری محلی رو متوجه نشدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 منظورتون از دایرکتوری محلی رو متوجه نشدم. پرستاشاپ نسخه جدید را در هاست و پوشه admin/auto upgrade/latest آپلود و اکسترکت کنید و نصب رو از این طریق انجام بدید. ( در ماژول ارتقا local directory ) را انتخاب کنید.)موفق باشید واکنش ها : ramtin2025 و roshanics 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در تیر 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2016 پرستاشاپ نسخه جدید را در هاست و پوشه admin/auto upgrade/latest آپلود و اکسترکت کنید و نصب رو از این طریق انجام بدید. ( در ماژول ارتقا local directory ) را انتخاب کنید.)موفق باشید پوشه latest در این مسیر وجود نداره، خودم بسازم و داخل اون بریزم پرستاشاپ جدید رو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در تیر 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 کسی نظری نداره؟... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در تیر 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2016 پوشه latest در این مسیر وجود نداره، خودم بسازم و داخل اون بریزم پرستاشاپ جدید رو؟ کسی نظری نداره؟...پوشه latest اگر وجود نداره، باید ساخته بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .