rayshman2 ارسال شده در خرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2016 کد {l s='Your e-mail address is:'} {$cookie->email|escape:'htmlall':'UTF-8'} و از کد های زیر می توان در مسیر زیر برای نشان دادن استفاده کرد controllers/AuthController.php self::$cookie->id_customer = (int)($customer->id); self::$cookie->customer_lastname = $customer->lastname; self::$cookie->customer_firstname = $customer->firstname; self::$cookie->passwd = $customer->passwd; self::$cookie->logged = 1; self::$cookie->email = $customer->email;این کد ها برای ورژن 1.4 کار میکننحالا سوال من اینه برای ورژن 1.6 باید چه کاری انجام داد که مثلا نام و یا نام خانوادگی رو اضافه کرد به صفحه اصلی اطلاعات کاربری یا همان my-account.tpl ببینید من از این روش فیلد های دیگری مثل کد ملی رو اضافه کردم می خوام ببینم چطوری میشه اینها رو هم اضافه کردلینک با تشکر از همه شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayshman2 ارسال شده در خرداد 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2016 دوستان کسی نیست جواب من رو بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .