reza2011 ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سلام خدمت دوستان من ماژول بلاگ را نصب کردم چطور می تونم موقعیت این ماژول را تغییر بدهم و در صفحه ی اصلی در ستون سمت راست یا چاپ نمایش داده شود .به صورت پیش فرض هنگام نصب در پایین صفحه ی اصلی سایت به صورت افقی نمایش داده میشود .میشه تنظیم کرد درستون سمت را ست یا چپ صفحه ی اصلی قرارگیرد.و چطورمی توانم ماژول بلاگ را تنظیم کنم که اخرین اخباررا در صفحه ی اصلی نمایش دهد نه در صفحات مربوط به زیرشاخه های محصولات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در خرداد 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2016 سلام خدمت دوستان من ماژول بلاگ را نصب کردم چطور می تونم موقعیت این ماژول را تغییر بدهم و در صفحه ی اصلی در ستون سمت راست یا چاپ نمایش داده شود .به صورت پیش فرض هنگام نصب در پایین صفحه ی اصلی سایت به صورت افقی نمایش داده میشود .میشه تنظیم کرد درستون سمت را ست یا چپ صفحه ی اصلی قرارگیرد.و چطورمی توانم ماژول بلاگ را تنظیم کنم که اخرین اخباررا در صفحه ی اصلی نمایش دهد نه در صفحات مربوط به زیرشاخه های محصولات کسی نیست جواب بده چه انجمنیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .