meyticom ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سلام به همهمن مشکلی که دارم مربوط به جستجو پرستاشاپ به این صورت که اگر شما محصولی به عنوان" سس کچاپ تند بهروز " ذخیره کنید و هنگامی که همین محصول را از داخل سایت جستجو کنید چیزی یافت نخواهید کرد اما محصولات دیگه این مشکل را ندارند (من فقط یکی از جملات که قابل جستجو نبودند را اینجا نوشتم )لطفا اگر کسی نکته ای میدونه بگهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سلامبه بخش جستجو در مدیریت پرستاشاپ برید و همه محصولات را ایندکس کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meyticom ارسال شده در خرداد 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2016 سلامبه بخش جستجو در مدیریت پرستاشاپ برید و همه محصولات را ایندکس کنید. موفق باشید سلام ممنون از پاسختولی من این کار ها رو کردم و فایل ها کاملا ایندکس شده اند - من پرستا را در لوکال و در یک روت دیگه نصب کردم و فقط محصول " سس کچاپ تند بهروز " وارد میکنم و ایندکس هم انجام میدم میخوام که از سایت جستجو کنم چیزی یافت نمیشه (شما یک بار بر روی پرستاشاپت امتحان کن!)نسخه پرستا من ۱.۶.۱.۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2016 سلامدر این صورت باید تیکت بزنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .