devil.swath ارسال شده در خرداد 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2016 سلام ، من روی هاستم دامین دومی ثبت کردم و فروشگاه پرستاشاپ رو نصب کردم اما در بخش ماژول ها فقط ماژول های پیشفرض رو نشون میدهازونجایی که قالب پرواز رو خریدم و نیازه که mail alert و loyal رو نصب کنم ، به مشکل خوردمدر قسمت فیلتر کن هم گزینه ها روی نصب شده و نصب نشده و فعال و غیر فعال تنظیم شدهاین درحالیه که روی دامین اولم تمامی ماژول های پرستاشاپ در دسترس هستاینم عکسی از محیطhttp://s7.picofile.com/file/8244672134/maj.jpg فقط و فقط ماژول های پیشفرض در دسترسه و من نمیتونم بهماژول های دیگه پرستاشاپ رو مثل email alert دسترسی داشته باشم باید چکار کنم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2016 سلامتیکت بزنید و دسترسیهاتون رو در تیکت ارسال کنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .