shmata ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 با سلام قیمت محصولات فروشگاه من بر مبنای ریال است وقتی از طریق بانک پاسارگاد مشتری اقدام به پرداخت میکند (آن ماژول) این قیمت ریال را ضربدر 10 میکند (یعنی فکر میکنه که قیمت برحسب تومانه)من از طریقه منوی پرداخت / ارز / ارز پیش فرض را تومان کردم ولی مشکل من حل نشد اگه امکانش هست یکی کمکم کنه یعنی همان قیمتی که برحسب ریاله موقع پرداخت یک صفر ام میاد جلوی قیمت محصول (با ماژول پرداخت بانک پاسارگاد برای پرستا 1.3) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 ارز پیش فرض فروشگاه شما مهم نیست. شما باید 2 ارز داشته باشیدریال و تومان که به ترتیب ضریب 1 و 0.1 دارند.سپس وارد تب پرداخت بشید و ماژول بانک پاسارگاد رو روی ارز درست محدود کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در تیر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 وارد ماژول بانک سامان که میشم از تب پرداخت / ارز / ریال و تومان (نرخ تبدیل شون را) 1 و 0.1 کردم . درسته ؟ ------اونم محدود شد ولی قیمت ها همچنان ریاله ؟ آیا باید از اول قیمت کل محصولات رو درست کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 به این عکس توجه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در تیر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 آقا این مورد انجام شد ولی همچنان موقع پرداخت ماژول بانک پاسارگاد قیمت ریال رو باز ضربدر 10 میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 اگه ریال ارز پیش فرض شماس نرخ تبدیل رو برای ریال 1 و برای تومان 10 قرار بدید و اگه تومان نرخ پیش فرض شماست نرخ تبدیل تومان رو 1 و ریال رو 0.1 قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 اگه ارز پیش فرض رو تغییر بدید باید همه قیمت ها ررو دستی تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .