amirjani ارسال شده در خرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2016 سلام به دوستان عزیزاز ابتدای سال جدید به یه مشکل جالب برخوردم و با یکی از دوستان هم که صحبت کردم متوجه شدم ایشون هم چنین مشکلی دارن که شاید به دلیل تداخل تاریخ میلادی و خورشیدی باشهمشکل اینجاست که از روز اول سال جدید در پیشخوان آمار فروشم صفر شده و هیچیک از فروشهای این بازه زمانی رو نشون نمیدهزمانی که بازه تاریخ رو یک روزه میکنم (مثلا 10/1/95 تا 10/1/95) میزان فروش اون روز خاص رو میبینم اما اگه بازه برای بیشتر از یک روز تعریف بشه رقم فروش و نمودار مربوطه هر دو معادل صفر خواهند بودکسی از دوستان چنین مشکلی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2016 با سلام من شبیه مشکل دوستمون رو دارم. فروش آخرم ، در پیشخوان ، در قسمت 10 فروش آخر نمایش داده میشه . اما در نمودار فروش ، دیده نمیشه. ایراد از کجاست؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در بهمن 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2016 مطابق عکس قسمت سمت راست رو تنظیم کنید مشکل حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2016 مطابق عکس قسمت سمت راست رو تنظیم کنید مشکل حل میشه http://ipresta.ir/forum/uploads/monthly_11_2016/post-8765-0-76914200-1479542249_thumb.png این تنظیم درسته .ولی مشکل از این نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در بهمن 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2016 این تیک " مقایسه " که مشخص کردم رو بردارید ببینید درست میشه ؟ اگر نشد منتظر نظر بقیه دوستان باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2016 این تیک " مقایسه " که مشخص کردم رو بردارید ببینید درست میشه ؟ اگر نشد منتظر نظر بقیه دوستان باشید نه . درست نشد. http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifse1.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamizgostar ارسال شده در بهمن 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2016 با عرض سلام چند روزی است که آمار روزانه بازدید و بازدیدکنندگان آنلاین در صفحه پیشخوان نمایش داده نمی شود چه باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 یادمه یک بار دانوش گفت که تاریخ نباید شامل ۱ تا ۵ فروردین باشه (یک باگی داره). خارج این بازه رو نمایش میده به درستی. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 یادمه یک بار دانوش گفت که تاریخ نباید شامل ۱ تا ۵ فروردین باشه (یک باگی داره). خارج این بازه رو نمایش میده به درستی. سلام خارج از بازه فروردین میزنم. بازم ایراد داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .