mor ارسال شده در تیر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2016 با سلامدوستان میخوام تو یه صفحه جدید محتوای جدول ایجاد کنم منتها یه مشکلی پیش اومده،خطوط حاشیه جدول و سلول رو هر کاری میکنم نشون نمیده.ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2016 با سلامدوستان میخوام تو یه صفحه جدید محتوای جدول ایجاد کنم منتها یه مشکلی پیش اومده،خطوط حاشیه جدول و سلول رو هر کاری میکنم نشون نمیده.ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنند. سلام بر شما.به جدول css بدید.اول جدول رو ایجاد کنید. بعد روی کد منبع (این علامت </>) کلیک کنید و به اون استایل بدید. مثلا : <"table style="height: 44px; border: 1px solid red;" width="56> <tbody> <tr> <td> </td> <td style="height: 44px; border: 1px solid green;"> </td> </tr> </tbody> </table> موفق باشید. واکنش ها : mor و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .