pedram032 ارسال شده در تیر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2016 با سلام و عرض خسته نباشید به پرستاشاپ کاران محترم.یک سوال دارم خدمتتون، اگه محصولی در فروشگاه تموم بشه یک بخشی در صفحه محصول ایجاد میشه که در اون کاربر میتونه ایمیل خودشو وارد کنه تا درصورتی که محصول دوباره موجود شد، بهش از طرف سایت من یک ایمیل ارسال میشه.میخواستم بدونم از کجا میتونم به این ایمل های کاربران دسترسی داشته باشم تا ببینم چند نفر منتظر موجود شدن اون کالا هستند؟راسش به چند طریق در نت جستو کردم ولی چیزی پیدا نکردم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2016 سلامدر جدول ps_mailalert_customer_oos در دیتابیس ذخیره میشوند موفق باشید واکنش ها : pedram032 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pedram032 ارسال شده در تیر 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2016 خیلی ممنون، به نظر شما راهی وجود داره که اون ایمیل ها رو بتونیم در پیشخوان پرستاشاپ ببینیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 سلامبطور عادی نه ، نیاز به نوشتن ماژول داره موفق باشید واکنش ها : pedram032 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .