behnam_rs232 ارسال شده در تیر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2016 سلام وقت بخیر حدودا دو ماه هست که هر روز شاهد استفاده بیش از حد از منابع هستم در صورتی که بازدید بالایی نداریم با هاست چندیدن بار تماس گرفتیم و مسئله رو مطرح کردیم ولی متاسفانه همکاری نکردن و گفتن احتمالا شل روی هاست وجود داره ، بنده خیلی از ماژول ها و فایلها رو بررسی کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم ، خودم حدس میزنم به خاطر وجود یه ماژولی به اسم Baseo باشه که واسه سئو کردن پرستا هست ، که اونم از یه سایت که ماژول نال شده داشت دانلود کردم ، حالا واسه پاک کردنش ارور میده و سایت از دسترس خارج میشه چطور میتونم دستی ماژول رو پاک کنم ، با تغییر نام ماژول از طریق cpanel هم سایت از دسترس خارج میشه ، لطفا راهنمایی کنید( ماژول غیرفعال بوده و فقط میخوام از روی هاست پاکش کنم ) اینم اروری که بعد از پاک کردن ماژول نمایش داده میشه http://s6.picofile.com/file/8245987550/behnam.jpgلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در تیر 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2016 up نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2016 سلاماین ماژول رو از کجا تهیه کردید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در تیر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2016 ----------- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در تیر 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2016 کسی نبود راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 سلامباید تیکت بزنید تا سایتتون بررسی بشه. بدون بررسی نمیشه نظر خاصی داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در تیر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 فک میکنم مشکل قطع شدن سایت از این قسمت باشه فقط نمیدونم کدوم کد رو دقیقا باید پاک کنم که همه چیز اوکی بشه آدرس دایرکتوری : home/XXXXX/public_html/override/classes/Dispatcher.php on line 4 اینم متن داخل فایل dispatcher.php <?php if(!defined('_PS_VERSION_')) die('Restrict Access!!'); set_time_limit(0); require_once(_PS_ROOT_DIR_.'/modules/smartseoplus/include/buyaddons.php'); class Dispatcher extends DispatcherCore { /* * module: smartseoplus * date: 2015-02-05 10:06:34 * version: 1.0.0 */ /* * module: smartseoplus * date: 2015-02-05 10:06:34 * version: 1.0.0 */ /* * module: smartseoplus * date: 2015-02-05 10:06:34 * version: 1.0.0 */ /* * module: smartseoplus * date: 2015-02-05 10:06:34 * version: 1.0.0 */ /* * module: smartseoplus * date: 2015-02-05 10:06:34 * version: 1.0.0 */ function canRedirect301($sef_url){ if(isset($_REQUEST["ajax"])) return false; if(@$_REQUEST["controller"]=="products-comparison") return false; if (strtolower($_SERVER['REQUEST_METHOD']) == 'post') return false; $ext=strtolower(pathinfo($sef_url, PATHINFO_EXTENSION)); $ext_disallow=array("php","html","html"); if(in_array($ext,$ext_disallow)) return false; if(empty($sef_url)) return false; return true; } } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در تیر 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2016 up نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .