hidden ارسال شده در تیر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2016 سلامدوستان بنده میخوام درگاه بانک ملت رو بگیرم.برای گرفتن درگاه شرط اول گرفتن نماد اعتماد هست ! بنده مغازه ندارم ایا میتونم یه ادرس مثل ادرس منزل رو ثبت کنم و بعد از گرفتن درگاه لانک نماد اعتماد رو بردارم؟ ایا اینطوری درگاه منم غیر فعال میشه ؟ایا ماژولی داریم برای درگاه یا دوستان و مدیران عزیز کسی زحمت نوشتنش رو میکشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 برای گرفتن نماد میتونید اقدام کنید و لازم نیست حتما مغازه یا شرکت حقوقی داشته باشیدماژول اکثر درگاه های بانکی هم به رایگان موجود هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gool ارسال شده در تیر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2016 در تایید فرمایش دوستمون باید عرض کنم هر بانکی در هنگام دادن درگاه به شما اسکریپت مربوطه رو هم میده. Help هم داره که می تونین با استفاده از اون برنامه رو نصب بفرمائین. سلامدوستان بنده میخوام درگاه بانک ملت رو بگیرم.برای گرفتن درگاه برای وب سایت شرط اول گرفتن نماد اعتماد هست ! بنده مغازه ندارم ایا میتونم یه ادرس مثل ادرس منزل رو ثبت کنم و بعد از گرفتن درگاه لانک نماد اعتماد رو بردارم؟ ایا اینطوری درگاه منم غیر فعال میشه ؟ایا ماژولی داریم برای درگاه یا دوستان و مدیران عزیز کسی زحمت نوشتنش رو میکشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .