hamide ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 سلام دوستانمن پرستاشاپ فارسی رو به صورت لوکال نصب کردم ولی تبلیغات اطراف زیادن و مانع انجام دادن کارهام میشن.چطوری باید حذف کنم؟؟ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 به ماژول پیکربندی قالب یا همون themeconfigurator مراجعه کنید و بنرهای تبلیغاتی رو حذف کنید واکنش ها : ramtin2025 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 تبلیغات اطرف مرورگر ، احتمالا افزونه های تبلیغاتی ناخواسته و مزاحم روی مرورگر شما نصب شده .مرورگر خود را پاک و از اول نصب کنید . البته قبلش یه عکس بذارین تا ببینیم منظور شما از تبلیغات چی هست واکنش ها : hamide 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamide ارسال شده در تیر 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2016 تبلیغات اطرف مرورگر ، احتمالا افزونه های تبلیغاتی ناخواسته و مزاحم روی مرورگر شما نصب شده .مرورگر خود را پاک و از اول نصب کنید . البته قبلش یه عکس بذارین تا ببینیم منظور شما از تبلیغات چی هست بله اطراف مرورگر تبلیغات اضافی مزاحم میاد هر صفحا ای که باز میشه.عکس صفحه رو هم ضمیمه کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2016 خب ای نربطی به پرستاشاپ نداره ، این یه برنامه تبلیغاتی مزاحم هست که اتوماتیک رو مرورگر و سیستم شما نصب شده ، آنتی ویروس های مطرح اینجور برنامه ها رو میتونن پاک کنن واکنش ها : دانوش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
devi0us ارسال شده در تیر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2016 بله اطراف مرورگر تبلیغات اضافی مزاحم میاد هر صفحا ای که باز میشه.عکس صفحه رو هم ضمیمه کردم ربطی به پرستا شاپ و در بعضی موارد حتی مرورگرم نداره!!! بعد حذف افزونه دوباره نصب میشن معمولا به کنترل پنل و بعد uinstall programm برید و برنامه هایی که publisher و اسم غیر متعارف دارن پاک کنید.این برنامه ها به این دلیل ایجاد میشن که بصورت خودکار افزونه ها رو فعال و نصب کنن رو مرورگرتون رو تبلیغ یه چپ کلیک کنید فک کنم بنویسه ads by.... بعد بگردید یه اسم مرتبط تو برنامه هاتون پاک کنید... کلا برنامه هایی که فک میکنین نمیشناسین و از ملزومات ویندوز نیستن پاک کنیداین مشکلات واسه من بعد از استفاده از سرویس های قند شکن که برنامه خاصی داشتن پیش میومد... واکنش ها : دانوش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده