Kenzo ارسال شده در تیر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2016 سلام. من محصول مجازی رایگان دارم و قیمت دانلودش رایگان هست.در محصول نوشته 0 تومان بدون مالیات. من میخوام به جاش بنویسه "رایگان" و بدون مالیات هم نمایش داده نشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kenzo ارسال شده در تیر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 شاید کسی متوجه نشده چی میخوام. ساده تر بگم: 1 - من میخوام کلمه بدون مالیات در سایت کلا نمایش داده نشه! کلا مالیات نمیخوام داشته باشم . چیکار کنم؟2 - میخوام وقتی قیمت محصولی رو 0 زدم در سایت به جای 0 بنویسه رایگان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 برای مورد اول میتونید از قسمت بومی سازی >> ترجمه ها ، بجای ترجمه با مالیات فضای خالی (Space) بزنید.مورد دوم امکانش به صورت پیش فرض وجود نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kenzo ارسال شده در تیر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 برای مورد اول میتونید از قسمت بومی سازی >> ترجمه ها ، بجای ترجمه با مالیات فضای خالی (Space) بزنید.مورد دوم امکانش به صورت پیش فرض وجود نداره. کلا قسمت مالیات رو میشه غیرفعال کرد؟ کلا میخوام قیمت که میارم در سبد خرید همون نمایش داده بشه و اونجا بالای جمع کل مبلغ ننویسه که با احتساب مالیات فلان تومان....در قسمت ترجمه اگر به جای کلمه "بدون مالیات." فضای خالی بزارم در بخش های دیگر سایت مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 سلاماز بخش بومی سازی >> مالیات ها میشه مالیات رو غیرفعال کرد موفق باشید واکنش ها : Kenzo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .