Kenzo ارسال شده در تیر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 سلام. من میخوام برای ویژگی هام مقدارش عکس بزارم. اینجوری: http://8pic.ir/images/fcbog66d482akro03mah.jpg جلوی ویژگی یک عکس تیک و ضربدر باشه واکنش ها : Kenzo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 سلامبطور پیشفرض ممکن نیست موفق باشید واکنش ها : Kenzo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kenzo ارسال شده در تیر 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 سلامبطور پیشفرض ممکن نیست موفق باشید ماژول خاصی داره برای فروش؟ قالب های فروشیتون این قابلیت رو دارن که در ویژگی عکس گذاشتن. اگر ماژول هست لینک میدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 سلامماژول نیست ولی در برخی قالبها اعمال شده. دمو قالبها رو بررسی کنید. فکر میکنم مثلا الکترومارکت این ویژگی رو دارههمچنین ممکنه با استفاده از ماژول دسته بندی ویژگیها بتوانید این کار را انجام دهید که برای اطمینان باید به سایت همکارمون پرستااستور تیکت بزنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kenzo ارسال شده در تیر 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 سلامماژول نیست ولی در برخی قالبها اعمال شده. دمو قالبها رو بررسی کنید. فکر میکنم مثلا الکترومارکت این ویژگی رو دارههمچنین ممکنه با استفاده از ماژول دسته بندی ویژگیها بتوانید این کار را انجام دهید که برای اطمینان باید به سایت همکارمون پرستااستور تیکت بزنید موفق باشید قالب های این سایت رو دیدم، عکس نیست و از Font Awesome استفاده شدهکد:<i class="fa fa-ckeck"></i> ولی این کد رو در مقدار ویژگی میزنم قبول نمیکنه.سایت های دموی سایتتون از چه روشی استفاده کرده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .