Kenzo ارسال شده در تیر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 سلام.. من محصولات مجازی دارم و نیاز ندارم به اینکه در توضیحات محصول بنویسه مثلا 20 قلم ، آیا میشه این تعداد قلم ها رو نمایش نداد؟ سوال دیگه ابنه که چون محصولاتم مجازی است نیاز به تعداد برای خرید ندارم و زیر قیمت محصول، تعداد هست که میخوام اونم نمایش داده نشه واکنش ها : Kenzo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kenzo ارسال شده در تیر 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 سلام.. من محصولات مجازی دارم و نیاز ندارم به اینکه در توضیحات محصول بنویسه مثلا 20 قلم ، آیا میشه این تعداد قلم ها رو نمایش نداد؟ سوال دیگه ابنه که چون محصولاتم مجازی است نیاز به تعداد برای خرید ندارم و زیر قیمت محصول، تعداد هست که میخوام اونم نمایش داده نشه واضیح تر میگم:این دو تا قسمتی که در عکس نمایش داده شده رو نمیخوام بزارم در سایت. چون محصولاتم مجازی هست و نیازی نیست در اضافه کردن محصولات جدید بهش مقدار بدیم که چند تا موجود داریم. http://8pic.ir/images/55u19y1hzoqwz29xqx5r.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kenzo ارسال شده در تیر 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 قسمت تعداد موجودی رو پیدا کردم از اینجا:تنظیمات > محصولات > نمایش تعداد موجودی در صفحه محصول رو خیر بزارید مشکل اولم حل شد ولی زیر قیمت که تعداد خرید (دکمه + و - ) هست رو چجوری غیر فعال کنم؟چجوری مقدار موجودی محصول در مدیریت رو بینهایت بزاریم؟ واکنش ها : Kenzo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 میتونید از تنظیمات - محصول مدیریت موجودی رو کلا غیر فعال کنید یا اگر میخواهید موجودی فعال باشه و کاربر بتونه بیشتر از موجودی سفارش بده میتونید سفارش بیشتر از موجودی رو در همون قسمت فعال کنید واکنش ها : Kenzo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .