niyahel ارسال شده در تیر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 سلام همه دوستان . خسته نباشید . وقتتون بخیروب سایت ما هم با نام داروخانه اینترنتی هستش که به عنوان اولین داروخانه اینترنتی مجوز فروش محصولات OTC رو گرفتیم . قالب سایت الکترومارکت هستش که ویرایش شده . هنوز کامل نشده نمیخواستیم معرفی کنیم . ولی بازم هر کی نظری برای بهتر شدن داشت بدید ممنون میشیم دوستانی که احتیاج به سفارش برای سئو حرفه ای پرستوشاپ داشتند یا ویرایش قالب یا هر مشکل دیگه تا جایی که از دستم بر بیاد کمک یا راهنماییشون میکنم نظرتون در مورد قالب و سایت برام خیلی مهمه ....http://daroukhane.comبا تشکر [email protected] واکنش ها : niyahel 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 سلام دوست عزیزقالب قشنگی هست و فکر کنم برای فروشگاهتون هم مناسب باشه . موفق باشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2derang ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 سرعت سایتتون عالیه ، کاملا بهینه شدست ،رنگ بندی هم که خیلی ملایم و دلنشینه .دوتا سوال دارم ،این رنگ بندی براحتی در قالب الترومارکت انجام میشه یا خودتون با کد نویسی این رنگی کردنینش ؟و سوال بعدیم اینه که چطوری این قدر بهینه کردید قالبتون رو ؟ امکانش هست توضیح بدید یا یا امکانش نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در مهر 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2016 سرعت سایتتون عالیه ، کاملا بهینه شدست ،رنگ بندی هم که خیلی ملایم و دلنشینه .دوتا سوال دارم ،این رنگ بندی براحتی در قالب الترومارکت انجام میشه یا خودتون با کد نویسی این رنگی کردنینش ؟و سوال بعدیم اینه که چطوری این قدر بهینه کردید قالبتون رو ؟ امکانش هست توضیح بدید یا یا امکانش نیست ؟ سلام . قالب Daroukhane.com رو با تغییر css فقط به این صورت در آوردم . کار خاصی نداشت . خسته شدیم از بس همه قالبای الکترومارکت رو دیدیم . ولی نکته مهم هاست با ارزشی که من گرفتم . هاستش رو از سایت highhost.org تهیه کردم بعد از این همه تجربه بهترین شرکت ارائه دهنده هاست برای پرستاشاپ هستش . پشتیبانیشم عالیه واکنش ها : 2derang 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .