MAH230 ارسال شده در تیر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 سلام دوستاناز عنوان و عکس ضمیمه شده سوالم معلومهربطی به هاست داره؟هاست از کجا بگیریم پشتیبانیشم خوب باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlh_zahedi ارسال شده در تیر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 سلام من هم قبلا همین مشکل رو داشتم . مربوط به هاست نبود . مربوط به افزونه های نصب شده بود یا همون قالبم مشکل داشت . و پس از کلی درگیری با فروشنده قالبم بالاخره قبول کرد و درستش کرد ولی نمیدونم چیو حذف کرده که درست شده . واکنش ها : MAH230 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAH230 ارسال شده در تیر 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 من این مشکلو با قالبهای زیادی دارمفک نکنم الزاما مشکل این باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 سلاماین مشکل دلایلی زیادی میتونه داشته باشه و تا بررسی نشه نمیشه نظر قطعی داد موفق باشید واکنش ها : MAH230 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAH230 ارسال شده در تیر 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 ممنون عزیزمن هاست نت افراز و قالب الکترومارکت رو دارمهیچ افزونه ای هم اضافه نکردمچطوری باید بررسی بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 سلامتیکت بزنید تا بررسی بشهتوجه کنید که تا 15 ثانیه اگه طول بکشه تا دکمه ها فعال بشوند ، طبیعی است. اگر بیش از حد زمان میبره یا اصلا لود نمیشه ، تیکت بزنید تا چک بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maysam ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 دوستان عزیز من این مشکلو تو دوتا سایت داشتم و با عوض کردن هاست به طور کامل هر دو مورد حل شدند. البته یه ارور هم به صورت پاپ آپ میومد که صفحه کامل لود نشده.ولی خب فکر میکنم به غیر از هاست هم ممنکنه مشکل دیگه ای باعث همین خطا بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 ممکنه بخاطر لود نشدن کامل صفحه هم باشه، مثلا فونت ها کامل لود نشن، ببینید مرور گرتون رو لود کردن لینکی قفل نمیکنه مثل استایلها، فونتها و غیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .