Kenzo ارسال شده در تیر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2016 سلام. در کنار homeslider سمت چپش دو تا بلوک هست (عکس) در تصیر زیر مشخصه. در پوشه قالب هرجا رو گشتم نبود. آدرس پوشه اش در روت کجاست؟آی دی div اش #htmlcontent_top هست ولی هرجا سرچ کردم پیدا نکردمتوجه داشته باشید که مسیر فایل tpl اش رو میخوام http://8pic.ir/images/qrx791x9ogb5kq1r80n1_thumb.jpg واکنش ها : Kenzo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 در این مسیر میتونید پیداش کنید ولی کمی پیچیده تر از چیزیه که شما انتظار دارید چرا که آی دی هاش و کلاس هاش پویا تولید میشن:modules/themeconfigurator/views/templates/hook/hook.tpl واکنش ها : Kenzo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kenzo ارسال شده در تیر 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 در این مسیر میتونید پیداش کنید ولی کمی پیچیده تر از چیزیه که شما انتظار دارید چرا که آی دی هاش و کلاس هاش پویا تولید میشن:modules/themeconfigurator/views/templates/hook/hook.tpl چجوری میتونم این قسمت رو از کنار اسلایدر بردارم و بزارم جای دیگه؟ یکم راهنمایی کنید متوجه میشم.چون به HTML CSS و مقداری به PHP تسلط دارم. و فایلی که گفتید پویا تولید میشه رو هم پیدا کردم. یه فایل JS هست که در اون div و کلاس ها رو تعریف کردهقالب پرواز رو ببینید. زیر اسلایدر بلوک تبلیغات داره. میخوام این قسمت رو بیارم مثل قالب پرواز زیر اسلایدر واکنش ها : Kenzo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .