محمد ملکی ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 سلام من قالب الکترومارکت 1.6 رو خریدم رفتم توو ماژول ها سایر ماژول ها چیزی به عنوان ماژول تنظیمات قالب الکترومارکت نبود که لایسنس وارد کنممیشه بگید کجا لایسنس رو وارد کنم؟آیا با نصب قالب جدید محصولاتم میپره؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 سلام من قالب الکترومارکت 1.6 رو خریدم رفتم توو ماژول ها سایر ماژول ها چیزی به عنوان ماژول تنظیمات قالب الکترومارکت نبود که لایسنس وارد کنممیشه بگید کجا لایسنس رو وارد کنم؟آیا با نصب قالب جدید محصولاتم میپره؟ممنون سلام بر شما.وارد بخش ماژول ها بشید و در کادر جستجو " تنظیمات " یا (emsetting) رو وارد کنید ، روی تنظیمات قالب (الکترومارکت) کلیک کنید. نه با نصب قالب محصولات حذف نمیشن. موفق باشید. واکنش ها : sam1364tt 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد ملکی ارسال شده در تیر 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 سلام بر شما.وارد بخش ماژول ها بشید و در کادر جستجو " تنظیمات " یا (emsetting) رو وارد کنید ، روی تنظیمات قالب (الکترومارکت) کلیک کنید. نه با نصب قالب محصولات حذف نمیشن. موفق باشید. باور کنید میرم توو ماژول ها و setting ، emsetting و تنظیمات رو نوشتم اما هیچ ماژولی برام نمیاره مشکل چیه؟سیستم ارسال تیک که کار نمیکنه من کاربر ساختم نه وارد میشه نه هیچی تلفن تماس هم فقط برای مشاوره قبل از خرید هستمن الان چیکار کنم؟ممنون راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 سلامسیستم تیکت مشکلی نداره و فعال هست. اگه در ورود مشکل دارید به حساب کاربری بازارچه برید و برای خود رمز جدید بسازید و سپس امتحان کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .