kamelkhan ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 با سلام از وقتی پرستا رو نصب کردم مشکل دارم اولش که صفحه شفید میشد الان وقتی url آشنا رو روشن میکنم عکس ها غیب میشن و از همه مهمتر اصلا دسته بندی ها داخل سایت نشون داده نمیشندرضمن هاست من میهن وب هاستهدرضمن مگه برای دسته بندی کالاها از قسمت کاتالوگ و شاخه اقدام نمیشه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 اون url اشنا رو باید ببینید از هاست فعاله یا نه اگه فعال بود بعد از روشن کردن url اشنا فایل htacces رو از هاست جایی که پرستا نصبه پاک کن کش رو پاک کن بعدش برو به قسمت سئو و url >> تنظیم آدرس URL فروشگاه و ذخیره بزن تا htacces ساخته بشه (کش مرورگر رو هم پاک کن)فکر میکنم منظور شما اینه که شاخه بندی میکنی اما منو بالای سایت تو منو نشون نمیده ؟؟ اگه اینجوری هستاز قسمت مدیریت برو به بخش ماژول ها و سرویس ها اونجا دنبال منوی افقی بالا بگرد و پیکر بندی کن واکنش ها : ramtin2025 و kamelkhan 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در تیر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 اون url اشنا رو باید ببینید از هاست فعاله یا نه اگه فعال بود بعد از روشن کردن url اشنا فایل htacces رو از هاست جایی که پرستا نصبه پاک کن کش رو پاک کن بعدش برو به قسمت سئو و url >> تنظیم آدرس URL فروشگاه و ذخیره بزن تا htacces ساخته بشه (کش مرورگر رو هم پاک کن)فکر میکنم منظور شما اینه که شاخه بندی میکنی اما منو بالای سایت تو منو نشون نمیده ؟؟ اگه اینجوری هستاز قسمت مدیریت برو به بخش ماژول ها و سرویس ها اونجا دنبال منوی افقی بالا بگرد و پیکر بندی کن از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم فقط من url آشنا رو خاموش کردم مشکل عکسم حل شد میخواستم بدونم چطور باید اونو از داخل هاست فعال کرد؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 شما نمیتونی فعال کنی باید به پشتیبانی هاست یا زنگ بزنی یا تیکت که واست فعال کنن بگو Friendly URLs واکنش ها : kamelkhan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 از هاستت بخواه mod_rewrite رو فعال کنه. بعد url آشنا رو فعال کن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .