ehsanem ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام من تازه با پریستا اشنا شدم لطفا در ارتباط با سوالات زیر در صورت امکان راهنمایی فرمایید : 1- برای ایجاد یه فروشگاه اینترنتی با مشتریان داخلی (ایران) نواقص و کاستی های نرم افزار محتوا و قالب پیش فرض پریستا اصلی چیست؟من برای شروع به صورت prestashop cloud کار رو شروع کردم. 2- در ابتدا کار با قالب پیش فرض چطور می تونم شاخه های ایجاد شده را در نوار منو قرار بدم ؟شاخه های ایجاد شده فقط در قسمت footer اعمال می شه زیر عنوان شاخه ها و نمی تونم منو ایجاد کنم .3- قسمت اسلایدر (اسلاید شو) را چطور می شه شخصی سازی کرد ؟ در تنظیمات در این ارتباط چیزی رو ندیدم . ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام بر شما.1) پرستاشاپ تمامی امکانات مورد نظر رو برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی به صورت رایگان داره اما شما باید خودتون یه مدتی با سیستم کار کنید تا ببنید پاسخگوی نیازهای شما هست یا خیر.2) منوی " ماژول ها >> ماژول ها " برید و در کادر جستجو "منوی افقی بالا" رو وارد کنید، وارد صفحه پیکربندی ماژول بشید و شاخه های مورد نظرتون رو اضافه کنید.3) منوی " ماژول ها >> ماژول ها " برید و در کادر جستجو " اسلایدر" رو وارد کنید، وارد صفحه پیکربندی ماژول بشید و تنظیمات مورد نظرتون رو انجام بدید. موفق باشید. واکنش ها : ehsanem و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanem ارسال شده در تیر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام بر شما.1) پرستاشاپ تمامی امکانات مورد نظر رو برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی به صورت رایگان داره اما شما باید خودتون یه مدتی با سیستم کار کنید تا ببنید پاسخگوی نیازهای شما هست یا خیر.2) منوی " ماژول ها >> ماژول ها " برید و در کادر جستجو "منوی افقی بالا" رو وارد کنید، وارد صفحه پیکربندی ماژول بشید و شاخه های مورد نظرتون رو اضافه کنید.3) منوی " ماژول ها >> ماژول ها " برید و در کادر جستجو " اسلایدر" رو وارد کنید، وارد صفحه پیکربندی ماژول بشید و تنظیمات مورد نظرتون رو انجام بدید. موفق باشید.سلام ممنونم از راهنمایتون؛ خیلی راحت ماژول منوی افقی بالا رو پیدا کردم و تونستم شخصی سازی کنم .امیدوارم اسلایدر هم بتونم تغییر بدم.تشکر می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .