nima-mahi ارسال شده در تیر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2016 با سلامماژول های م تمامیش به حالت نصب در اومدن و روشون میزنم پیام میده این ماژول قبلأ نصب شده ولی امکان ورود به پیکر بندی ماژول هامو ندارم و هیچ ماژول درگاه های بانکی هم نمیتونم بارگیری کنم که بخام نصبشون کنم ملت پاسارگاد پارسیان و غیره ماژول ها رو هم جدیدن که بروز کردین در ماژول جامع بانک ها دانلود کردم ولی به همی عنوان نمیتونم ماژول خامو داخل پیکر بندی شون برم و به مشکل خوردم براتون عکس گرفتم ببینید حالت رو در علاقه مندیام هستش لطفأ کمکم کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در تیر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2016 بهترین کار اینه که بک آپ بازگردانی کنید. دقیقا چیکار کردید که به این روز افتاده؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima-mahi ارسال شده در تیر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 بهترین کار اینه که بک آپ بازگردانی کنید. دقیقا چیکار کردید که به این روز افتاده؟؟سلام دوست عزیز کاریش نکردم فقط اومدم ماژول بانک پارسیان رو نصب کنم نه ماژول جدیدی که به تازگی گذاشتن توی فروشگاه نصب شده نه درگاه های بانک های دیگه اما متاسفانه هی ارورر میداد ولی پیغام میداد ماژول نصب گردید اما ماژولی نصب نشوده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .