iranparast ارسال شده در تیر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2016 با سلاممن مشکل بزرگی دارم نمیتونم محصول وارد کنم و با ارور زیر مواجه میشم. لطفا راهنمایی کنیدhttp://kitchenonline.ir/temp_files/timeout.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در تیر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2016 دوست عزیز چند روزی میشه که خیلی از سرور های ارایه دهنده هاست دچار مشکل افت سرعت هستن و فکر میکنم علت این ارور سرعت پایین هاست شما باشه اگه می خواین بازم از هاست بپرسید احتمالا میگن بهتون قسمتی رو دست نزنید . اگه سرور گفت مشکلی نیست با چنتا مرورگر دیگه و اینترنت پر سرعت تست کنید. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranparast ارسال شده در تیر 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2016 دوست عزیز چند روزی میشه که خیلی از سرور های ارایه دهنده هاست دچار مشکل افت سرعت هستن و فکر میکنم علت این ارور سرعت پایین هاست شما باشه اگه می خواین بازم از هاست بپرسید احتمالا میگن بهتون قسمتی رو دست نزنید . اگه سرور گفت مشکلی نیست با چنتا مرورگر دیگه و اینترنت پر سرعت تست کنید.من با پشتیبانی هاست تماس گرفتم و گفتن مشکل از ما نیست.پرستاشاپ راه حلی برای این موضوع نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در تیر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2016 دوست عزیز این مشکل یا واسه هاست شماس یا سرعت اینترنت شما .اصلا ربطی به پرستاشاپ شما نداره منم رو ورژن 1.6.0.1 این مشکل رو داشتم آپدیت کردم بازم مشکل پابرجا بود . فهمیدم هاستم مشکل داره امسال هاستو عوض کردم مشکل حل شد .حالا میتونی تست کنی و فروشگاه رو در عرض 10 دقیقه منتقل کنی رو لوکال wampserver و امتحان کنی محصول رو سیو کنی متوجه میشی پرستاشاپ مشکلی نداره واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .