شوییچی ارسال شده در تیر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 سیستم قبلی رو توی فولدر /shop نصب کردم + ساب دامین ،الان باید روی فولدر دیگه ای منتقل کنم و 1.4 رو توی فولدر شاپ ،مراحل :کپی کردن فروشگاه قبلی توی فولدر جدیدکپی کردن فولدر install برای نصب مجدد فروشگاه قبلی با دیتابیس و یوزر دیتابیس قبلینصب مجددپاک کردن دیتابیس جدید فروشگاه قبلی و ایمپورت کردن دیتابیس قبلیصفحه ادمین بدون هیچ مشکلی لود میشه ، ولی نمیشه با ادمین قبلی لاگین کرد و این خطا رو میدهموقع درخاست مجدد پسورد ادمین هم این خطا Error - No iso code for email !از توضیح این پست هم استفاده کردم ولی نتیجه ای نداد ،چون دیتابیس فروشگاه قدیمی رو پاک میکنم و قبلی رو ایمپورت میکنم ، نمیتونه مشکل از مشخصات ادمین باشه،پسورد ادمین قبلی هم یادم نیست ، چند بار عوض شده بود.مشکل از چی میتونه باشه ؟مشکل حل شد : Open /config/settings.inc.php and copy the COOKIE_KEY value, a string like : ugVz7xCw9mYzkUWL1285CCyLb5dQOyNgnTxXDrGP0LZNBLrzKTvWyC0n Open http://www.md5.fr or http://www.md5.cz and in the field, past the copied string immediately followed (without space) by your password ugVz7xCw9mYzkUWL1285CCyLb5dQOyNgnTxXDrGP0LZNBLrzKTvWyC0nmypassword Submit the form and copy the generated MD5 hash which is likec838e4909b92e180e6428e85c15b003d In your database, in the ps_employe table, locate the record that contains the e-mail address you want to use to connect to the BO, modify this record, and past the MD5 hash in the passwd field. Submit the form Connect to the BO مشکل از قسمتی بود که قرمز کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 برای انتقال معمولاً از روش ساده تری که امتحان کردم استفاده میکنم.کپی کردن تمام محتویات به مکان جدید.انتقال دیتابیس با استفاده از بکاپ گیریتنظیم فایل setting.inc.php برای تغییرات احتمالیپایان! نیازی به نصب دوباره هم نداره. این روش رو امتحان نکردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 واسه همین میگن هر سری یه عقلی داره ! ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .