m like mother ارسال شده در تیر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2016 سلاممن سایت مپ گوگلی رو فروشگاه هم نصب نبود نصب کردم. الان به یک مشکل برخوردم . سایتم باز میشه .. اما وقتی یه محصول رو کلیک می کنم خطای 500 میده فقط وقتی داشتم سایت مپ رو نصب می کردم یه گزینه خودکار بود اول اون رو زدم یعنی این :2. به طور خودکار: از خدمات دهنده هاست خود بخواهید جهت تنظیم یک "کران جاب" برای بارگذاری آدرس URL جاری در زمانی که می خواهید: http://mysite.ir/modules/gsitemap/gsitemap-cron.php?token=4aad4b9fbe&id_shop=1 بعدش همون گزینه یک رو زدم. نمی دونم واسه این بوده یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2016 سلامخیر دوست عزیز ارتباطی به این تیک نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در تیر 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 یکبار url اشنا و بومی رو تو تنظیمات url ها خاموش روشن کردمبعد فایل htaccsess رو پاک کردم . انگاری پرستاشاپ خودش دوباره میسازه درست شد. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .