Ali_1377 ارسال شده در تیر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2016 با سلام و احترام.می خواهم برای اولین بار سایتم رو به نسخه جدید به روز رسانی کنم که چند تا سوال مهم داشتم لطفاً موردی پاسخ بدید. قالب من نسخه تجاری هست که از همین سایت خریداری کردم نسخه جدیدشو از کجا دانلود کنم؟ فایل آپدیت رو از کجا دانلود کنم؟ همون فایل اصلاحیه هست؟؟ من تغییرات زیادی در ترجمهها انجام دادم با بهروز رسانی همشون دیفالت میشه؟ راهکار چیه؟ باید یه پشتیبان از زترجمه فعلی بگیرم که دوباره جایگزین نسخه جدید کنم؟ همچنین تغییرات زیادی در قالب مخصوصا فایلهای TPL دادم. اونهارو هم باید تک تک دانلود کنم برای جایگزین کردن در نسخه جدید؟ این تغییرات نسخه های جدید برای برنامه نویسا کجا آورده شده. CHANGE LOG و مهم تر از همه اینکه بنده از نسخه 1.6.1 استفاد می کنم. ایرادی نداره یک دفعه به (چند نسخه جدیدتر) یعنی 1.6.1.5 آپدیت کنم؟ احتمال خطا وجود نداره؟؟هرچه گشتم یک راهنمای درست حسابی پیدا نکردم (!) بودن ولی مثله اینکه برداشته شدهپیشاپیش از زحمات شما سپاس گذارم. منتظر پاسخ شما هستم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2016 سلام1- اگر آپدیتی برای قالب منتشر بشه در صفحه محصول در بازارچه و تاپیک قالب در انجمن اطلاع رسانی خواهد شد2- ماژول ارتقا رو نصب کنید و آخرین نسخه پرستاشاپ رو هم از انجمن دانلود کنید (حتما آموزشهای انجمن رو مطالعه کنید)3- اگه در قالب ترجمه کردید بهتره از پوشه translate در پوشه قالبتون بکاپ بگیرید. بخشی هم برای خروجی گرفتن از ترجمه در پرستاشاپ وجود داره4- بله . با آپدیت قالب ، همه تغییرات شما از بین خواهد رفت5- در سایت اصلی6- خیر مشکلی در ارتقا نیست فقط بررسی کنید که حتما قالب شما هم برای این نسخه آپدیت شده باشد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در تیر 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 با سلام و تشکر ویژه بابت پاسخ سریع شما.بفرمایید ماژول رو از کجا باید دانلود کنم؟ و اینکه باید کامل پرستای جدید رو دانلود کنم یعنی پرستای 1.6.5 رو کامل با حجم 20 مگابایتشو دانلود کنم؟؟ (یادمه قبلا برای اسکریپت ها، یک فایل آپدیت هسته جداگانه میزاشتن با حجم کمتر)اگر صفحه ای برای راهنمایی کامل وجود داره لطف کنید ادرسشو بزارید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 سلامراهنمای ارتقا در انجمن هست. جستجو کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در تیر 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 سلامراهنمای ارتقا در انجمن هست. جستجو کنید موفق باشیدfباسلام. کاش یک منو با همین عنوان اون بالا میذاشتید خیال همه رو راحت می کردید، کاربرا هم الکی دور خودشون نمیچرخن برای دیدن طرز به روز رسانی. مطلب به این مهمی باید رسماً قرار داده بشه تو دیدیاحق واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .