s_maya ارسال شده در مرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 با سلام خدمت دوستانمن شاخه های مربوط به قالب پیشفرض رو حذف کردم و مجدد شاخه درست کردم ولی با نهایت تعجب تو زیر منو شاخه ی جدید باز ((پیراهن راحت )) رو نشون میده . تصویر زیر ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در مرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 با سلام خدمت دوستانمن شاخه های مربوط به قالب پیشفرض رو حذف کردم و مجدد شاخه درست کردم ولی با نهایت تعجب تو زیر منو شاخه ی جدید باز ((پیراهن راحت )) رو نشون میده . تصویر زیر ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن .http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifa.jpg نام شاخه رو یا نام محصول رو درست وارد کنید و کش مرورگر و پرستاشاپ رو هم پاک کنید یه کامپایل هم بزن درست میشه اگه نشد و پرستاشاپ رو وقتی نصب کردی برای پاک کردن اطلاعات نمونه(شاخه ها محصولات مشتری سفارش) از ماژول pscleaner استفاده کن که ID ها از 1 شروع بشه و این مشکلات پیش نیاد pscleaner.zip واکنش ها : nima_pw 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .