reza914 ارسال شده در مرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2016 با سلام.من میخام نوشته پایین سایت رو ویرایش کنمتمامی حقوق سایت متعلق به ....@copyright .....اینا رو میخام ویرایش کنم.به کجا باید مراجعه کنم؟در هاست کدام فایلها رو باید ویرایش کنم؟لطفا توضیح دهید.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 سلام.نیازی به ویرایش فایل های هاست نیست. از بخش بومی سازی >> ترجمه ها قابل ویرایشه.یا اینکه از بخش ماژول ها >> ماژول ها ، ماژول " بلوک محتوا " ، این لینک قدرت گرفته رو غیرفعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza914 ارسال شده در مرداد 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 سلام.نیازی به ویرایش فایل های هاست نیست. از بخش بومی سازی >> ترجمه ها قابل ویرایشه.یا اینکه از بخش ماژول ها >> ماژول ها ، ماژول " بلوک محتوا " ، این لینک قدرت گرفته رو غیرفعال کنید. از بومی سازی امکان ویرایش نیست.و از قسمت بلوک محتوا هم نمیخام غیرفعالش کنم.فقط میخام در قسمت فوتر سایتم توضیحات و حق کپیرایت و لینک تبلیغات بذارم. لطفا راهنمایی بفرمائید چگونه باید این کار رو بکنم؟چون از وردپرس این امکان هست که از هاست هم ویرایش کنم. میخام ببینم پرستاشاب رو چطوری میتونم تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 با سلامنیاز به غیر فعال کردن نیست ، از پوشه قالب خودتون فایل footer.tpl رو پیدا کنید و ویرایش کنید.اگر بلوک های بلاتر رو خواستید ویرایش کنید بازم داخل قالب پوشه ماژول ها تشریف ببرید و ماژل blockcms رو پیدا کنید و فایل tpl مربوطه رو ویرایش کنید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Iranian Optic ارسال شده در خرداد 14، 2023 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2023 سلام من یه مشکلی دارم https://opticiranian.com/ اول اینکه تو بخش فوتر هم نماد ساماندهی را زدم هم نماد اعتماد. میخام آدرس فروشگاه هم درج کنم. در این فضا که مشخص کردم در فایل پیوست دوم اینکه میخام نماد ها و ادرس رو تو موبایل نشون بده متاسفانه فوتر رو تو نسخه موبایل نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .