itesalat ارسال شده در تیر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2012 این ماژول به بازدید کننده شما این اجازرو میده که اگه از کالای شمارو با قیمت پایین تری سراغ داشته باشه بهتون خبر بده .خیلی کاربردیه حیف که ترجمه شده نیست ولی بازم از هیچی بهتره نصب شده داخل سایت خودمwww.pantipets.com maofree_foundbetterprice.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
selyasyas ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 با سلام من این ماژول رو نصب کردم ولی هنگام ارسال این پیغام رو میده با عرض پوزش، هنگام ارسال پیام خطا رخ داده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 این خطا به دلیل نبود فایل ایمیل فارسی در پوشه ماژول هست . برید داخل پوشه ماژول و احتمالا پوشه ای به اسم mail داره توش . داخل اون از فایل زبان انگلیسی یه کپی بگیرین و اسمشو fa بذارین . تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اسفند 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2013 ماژول جالبی هست هر چند که این تاپیک مال 8 ماه قبله ولی باور کنید من الان اینو دیدم!!!! به این میگن کاربر فعال! من این ماژول رو فارسی و راست چین کردم و الان توی فروشگاهم دارم ازش استفاده میکنم . ممنون از دوستمون که این ماژول رو به اشتراک گذاشت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .