m like mother ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 سلامیهویی یه بخشی که برای ثبت نام سایت است ترجمه هاش غیب شد و به انگلیسی اومد. بخش ترجمه های یه جاهایی خالی شده و قرمز میده تو بومی سازی و ترجمه ....من کلی ترجمه ها رو به سبک خودم تغییر دادم ... اما نمی خوام کلش رو داشته باشم فقط اون سه چهار بخشی که خالی شده ... نمیشه فقط اون قسمت رو آپلود کرد ؟ فایل اصلی ترجمه پرستا شاپ کجاست دانلود کنم ؟ ضمنا این ترجمه هایی که تغییر دادم تو چه فایلی ذخیره شده ؟ تو همون fa.gzip یعنی این فایل حاوی تغییرات خودم هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 با سلاممعمولا هر ماژول یه فایل ترجمه خودش رو داره ، باید در پوشه قالب دنبال همون ماژول باشید.یه سری ترجمه های کلی تر هم داخل پوشه قالب پوشه lang هست.اون بخش های هم که میگی خالی شده رو هم اگر مجدد ترجمه ها رو بنویسی و ذخیره کنی دیگه باید اوکی باشه دیگه .شاید من منظورت رو بد متوجه شدم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .