mnsb13600 ارسال شده در مرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2016 با سلام به اساتید گرامی سایت سایتم را که با gtmetrix تست می کنم در قسمت تصاویر امتیاز پایین میده و میگه باید ابعاد تصاویر را وارد کنید لطفا راهنمایی کنید باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در مرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2016 دوست عزیز اسم قالب و آدرس سایتو بدید بهتر میشه گفت مشکل کجاس راستی شما همه ccc ها رو روشن کنید از کارایی تا سرعتت بهتر بشه سایز عکس هم بالای 150 کیلو بایت نذارین 80 مناسب برای بنر ها واکنش ها : mnsb13600 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در مرداد 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2016 دوست عزیز اسم قالب و آدرس سایتو بدید بهتر میشه گفت مشکل کجاس راستی شما همه ccc ها رو روشن کنید از کارایی تا سرعتت بهتر بشه سایز عکس هم بالای 150 کیلو بایت نذارین 80 مناسب برای بنر هابا سلام و تشکر اینم ادرس سایتccc ها هم روشنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در مرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2016 تست کردم 90 ثانیه سرعت لود سایتت هست که 90 درصد اشکال از هاستت هست. زنگ بزن یا تیکت بذار پشتیبانی هاستت بگو مشکل رو درست میکنن اخیرا هاست ها به طور کلی مخصوصا اونایی که داخل ایرانن دچار مشکل شدن (شما هاستت چیه dns دامنه شما ست نشده یا اشتباه ست یا من اشتباه دیدم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در مرداد 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 تست کردم 90 ثانیه سرعت لود سایتت هست که 90 درصد اشکال از هاستت هست. زنگ بزن یا تیکت بذار پشتیبانی هاستت بگو مشکل رو درست میکنن اخیرا هاست ها به طور کلی مخصوصا اونایی که داخل ایرانن دچار مشکل شدن (شما هاستت چیه dns دامنه شما ست نشده یا اشتباه ست یا من اشتباه دیدم)سلام هاستم را از مشهد هاست گرفتم راجع به dns هم از سرویس CloudFlare استفاده کردم به نظرت برگردم به حالت اولیه یا در همین بمونم باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 برگرد dns رو درست کن و 24 ساعت بعد تست کن فکر میکنم افت سرعت لود سایتت واسه همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در مرداد 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 برگرد dns رو درست کن و 24 ساعت بعد تست کن فکر میکنم افت سرعت لود سایتت واسه همینه سلام بلاخره مشکل را پیدا کردم مشکل تو نماد ساماندهی و اینماد است وقتی غیر فعالش می کنم لود سایت به 4 ثانیه می رسد لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .