dodoakco ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 با عرض سلام بنده سایت خودم از هاستینگ نت افراز به سرور مجازی انتقال دادم اما بعد از انتقال مشکل در ذخیره دسته بندی ویژگی ها پیدا کردم (با چند تا اینترنت مختلف تست هم کردم گاهی اوقات save می شه اکثر اوقات نه )در تاپیک های گذشته خوندم می تونه از محدودیت ارسال فرم باشه دقیقا چه فانکشی باید تغییر بدم البته تخفیف هم نمی تونم اعمال کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 چند تابع هست که نقش بالایی در این طور مسایل دارند: max_input_varsmax_execution_timememory_limit واکنش ها : dodoakco 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dodoakco ارسال شده در مرداد 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2016 چند تابع هست که نقش بالایی در این طور مسایل دارند: max_input_varsmax_execution_timememory_limitسلام مرسی از پاسختون اما هنوز مشکل پابرجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 پس باید بررسی بشه. مشکل دیر لود شدن کلید ذخیره یا لود نشدنش عوامل زیادی میتونه داشته باشه مثل سرعت سرور، سرعت اینترنت سرور، سرعت اینترنت شما، سیستم شما و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .