jamsoft ارسال شده در مرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2016 من از قسمت " پارامترهای پیشرفته/پشتیبان گیری پایگاه داده/ .." یک فایل بک آپ (sql) گرفتم.هاست سایت رو جابجا کردم و پرستاشاپ و قالب رو از نو نصب کردم.در حال حاضر اگر این فایل رو برگردونم چه مقادیری به سایت اضافه میشه؟آیا تنظیمات سایت قبلی مثل تنظیمات قالب و ماژول ها و محصولات و شاخه ها و حمل و... اضافه میشه یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در مرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2016 اینکار رو انجام ندین که بعدا به مشکل می خورین یه دیتابیس جدید بسازید از اول شروع کنید یا اینکه دیتابیس قبلی رو با همون فایل ها (یعنی روت قبلی ) برگردونیداگه هم اصرار دارین به اینکار دچار بهمریختگی در محصولات و ماژول ها میشین و تنظیمات واکنش ها : digikadeh و jamsoft 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .