domimshop ارسال شده در مرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2016 دوستان عزیز سلامبنده برای اینکه ماژول cash on delivery رو مختص به شهر تهران کنم قصد داشتم که از طریق ترجمه ی دستی جمله ی ویژه شهر تهران رو به جملات این ماژول اضافه کنم که نشد و با راهنمایی آقای رامتین عزیز به سراغ بخش ترجمه ی پرستاشاپ رفتماما مشکل اینجاست که از این طریق که ترجمه میکنم فقط در قسمت نصب و پیکربندی ماژول در قسمت مدیریت جملات اصلاح شده نمایش داده میشه و در سایت همچنان حالت قدیمی خودشو دارهممنون میشم راهنمایی کنید دقیقا چیکار باید بکنمالبته بگم که کش رو پاک کردم کامپایل رو هم روشن کردم اما فایده نداشت و درواقع فقط در مدیریت رو درست کرد نه سایت روتصاویر در پیوست موجودهممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2016 کش مرورگرتون رو هم پاک کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
domimshop ارسال شده در مرداد 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2016 کش مرورگرتون رو هم پاک کردید؟ بله پاک کردم ولی تاثیری نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2016 تیکت بزنید بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
domimshop ارسال شده در مرداد 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2016 تیکت بزنید بررسی بشه. متشکرم سرکار خانم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .