domimshop ارسال شده در مرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 با سلام خدمت اساتید گرامیمعذرت میخوام که موضوع تکراری مطرح میکنمراستش الان بیشتر از چهار ساعته که هم آموزش هارو مرور کردم و مو به مو انجام دادم هم پاسخگویی شنا عزیزان به مشکل مشابه در گذشته رو خوندم و انجام دادم اما باز هم تاثیری نداشت به ناچار مزاحم شما شدممن بعد از نصب زرین پال با مشکل عدم تطابق ارز ها مواجه شدماز قسمت بومی سازی ارز تومان رو دقیقا مشابه آمورش ها ایجاد کردم و به عنوان ارز پیشفرض قرار دادم اما باز هم توی سایت ریال نمایش داده میشهخواستم اقدام به حذف ارز ریال و ساخت مجددش کنم که با ارور شما نمیتوانید ارز پیشفرض را پاک کنید مواجه شدم و من موندم و علامت سوالی که تومان پیشفرضه چرا مانع از حذف ریال میشهکامپایل کردم ، کش پرستا رو پاک کردم اما فایده نداشتکش مرورگر رو پاک کردم و باز هم بی فایده بودحتی به خیال اینکه ممکنه کش مرورگر پاک نشده باشه از مرورگر های دیگه ای هم امتحان کردم اما باز هم ریال نشون میدادممنون میشم راهنمایی بکنید چطور از سد این مشکل رد بشمپیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
domimshop ارسال شده در مرداد 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 با بازگردانی به نسخه های قدیمی پرستاشاپ و آپدیت دوباره به نسخه 1.6.1.5 مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
domimshop ارسال شده در مرداد 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 با بازگردانی به نسخه های قدیمی پرستاشاپ و آپدیت دوباره به نسخه 1.6.1.5 مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .