shinto ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 سلاممن پرستا شاپ 1.6.1.4 داشتم و اونو با بسته آپدیت انجمن آپدیت کردم به 1.6.1.5 الان بروی هر مازولی که میخوام تغییر ایجاد کنم یا اصلاحاتی داشته باشم با پیامjavascript:void مواجه میشم و تغییری نمیتونم بروی ماژول داشته باشم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 میشه تصویری از مشکلتون رو پیوست کنید؟ شاید راحت تر بشه بررسی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 اخرین ماژولی که نصب کردین و این ارور رو داد چه ماژولی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinto ارسال شده در مرداد 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 اخرین ماژولی که نصب کردین و این ارور رو داد چه ماژولی بود ضمن تشکراتفاقن فکر کردم ممکن از ماژول باشه اما هیچ ماژولی نصب نکردمتصویر هم ضمیمه است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 این که جزو ماژول های پیش فرض نیستهمچنین اون پیام خطا نیست بلکه یک لینک هست. روی ویرایش کلیک میکنید هیچ اتفاقی نمی افته؟ فقط توی همین ماژول مشکل دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinto ارسال شده در مرداد 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 این که جزو ماژول های پیش فرض نیستهمچنین اون پیام خطا نیست بلکه یک لینک هست. روی ویرایش کلیک میکنید هیچ اتفاقی نمی افته؟ فقط توی همین ماژول مشکل دارید؟ ممنون دوست عزیزمن نگفتم خطا ، روی ویرایش کلیک میکنی صفحه ای ویرایش باز نمیشه که بخوای تغییر ی رو انجام بدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 خب سوالات من رو دقیق پاسخ ندادید. پرسیدم آیا فقط با این ماژول مشکل دارید یا در بقیه بخش ها مثل محصولات و ... هم برای ویرایش مشکل دارید؟اگر فقط با این ماژول مشکل دارید باید از شخصی که از ایشون ماژول رو خریدید درخواست پشتیبانی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinto ارسال شده در مرداد 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 خب سوالات من رو دقیق پاسخ ندادید. پرسیدم آیا فقط با این ماژول مشکل دارید یا در بقیه بخش ها مثل محصولات و ... هم برای ویرایش مشکل دارید؟اگر فقط با این ماژول مشکل دارید باید از شخصی که از ایشون ماژول رو خریدید درخواست پشتیبانی کنید نه خیر دوست عزیز روی کل ماژول های پرستاشاپ مشکل داره بروی محصولات مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 تیکت بزنید برای بررسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .