payman.sadeqi ارسال شده در مرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 با سلام کلیه ایمیل هایی که از سمت فروشگاه من ارسال می شود وارد پوشه اسپم مشتریان می شود ، علت چیست ؟ چه راه حلی برای آن وجود دارد؟البته به جز استفاده از SMTP سرویس ها واکنش ها : s.e.mohammadi و adsan 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s.e.mohammadi ارسال شده در بهمن 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2016 من هم همین مشکل رو دارم اما گویا کسی نیست پاسخ بده واکنش ها : adsan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 با ایمیل اینفو ( هاست ) این مشکل رو دارید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s.e.mohammadi ارسال شده در بهمن 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 با همه ایمیل ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adsan ارسال شده در فروردین 27، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2019 سلام من هم همین مشکل رو دارم گویا کسی نیست به این تایپیک جواب بده. البته هنگامی کهمشتری به سایت مراجعه می کنه سایت توسط انتی ویروس هم بلوکه میشه و فایل دریافتی از سایت هم به محض دانلود توسط انتی ویروس پاک میشه اگر کسی برای این مشکلات راه حلی داره ممنون میشیم کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 29، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2019 با شرکت هاستینگتون مطرح کنید تا بررسی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .