mohsenzxc ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 سلاممن بعد از ثبت برخی از محصولات دیگر نمی توانم ویرایش کنم یعنی بعد از تغییر دوباره به حالت اول بر میگردد و ذخیره نمی شود ؟مجبورم دوباره محصول را وارد کنم و قبلی را پاک کنم ...میتوانید راهنمایی کنید ! واکنش ها : mohsenzxc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsenzxc ارسال شده در مرداد 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 سلاممن بعد از ثبت برخی از محصولات دیگر نمی توانم ویرایش کنم یعنی بعد از تغییر دوباره به حالت اول بر میگردد و ذخیره نمی شود ؟مجبورم دوباره محصول را وارد کنم و قبلی را پاک کنم ...میتوانید راهنمایی کنید ! کسی اطلاعی نداره !!!لطفا راهنمایی کنید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 سلامتیکت بذارید تا بررسی بشه. موفق باشید واکنش ها : mohsenzxc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsenzxc ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 سلامتیکت بذارید تا بررسی بشه. موفق باشید سلامکجا تیکت بزارم؟مسئول هاست ! واکنش ها : mohsenzxc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 سلام.لینک سیستم تیکت: https://ipresta.ir/support/موفق باشید واکنش ها : mohsenzxc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsenzxc ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 سلام.لینک سیستم تیکت: https://ipresta.ir/support/موفق باشید ممنونولی هنوز پاسخی داده نشده ؟ واکنش ها : mohsenzxc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsenzxc ارسال شده در مرداد 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2016 ممنونولی هنوز پاسخی داده نشده ؟ ممنون اوکی شد واکنش ها : mohsenzxc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .