m like mother ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 سلامفرض کنید یک کالا در فروشگاه داشته ایم و سئو خوبی دارد اما دیگر موجود نیست . آیا اگر وضعیت نمایش رو " هیچ جا " قرار دهیم درست می شود. یعنی هم در گوگل سرچ شود هم تو فروشگاه نشان داده نشود. آیا بهترین راه این است ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2016 با سلام چه اشکالی داره حالا سرچ بشه و در فروشگاه موجود نباشه ؟شما اگر محصولات دیجی کالا رو ببینید خیلی از محصولاتش مربوط به 2-3 سال پیش هست که موجود نیست و قدیمی هست و اطلاعات و نظرات کاربران زیرش هست . همین خودش باعث سئو فروشگاه میشه ، بزارید محصول با محتوایی که داره باشه.بازم نظر شخصی بود.با تشکر واکنش ها : ramtin2025 و m like mother 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در شهریور 10، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2017 من یه بار دیگه من سوالم رو مطرح کنم .. 1- اگر نمایش هیچ جا رو بزنیم. تو سرچ گوگل میاد و تو سایت نمایش داده نمیشه یا حتی تو سرچ گوگل هم نمی اد ؟ 2- نمایش جستجو یعنی اینکه دیده نمیشه ولی در جستجوی سایت میاد ؟ ربطی به جستجوی گوگل که نداره ؟ 3- بهترین راه برای اینکه در سایت دیده نشه ولی تو گوگل سرچ باشه چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2017 سلام در هر صورت اگه در سایت نمایش داده نشه شما در وبمستر خطای 404 و امتیاز منفی دریافت میکنید. بهترین راه اینه که فعال و غیرموجود بمونه راه دیگه اینه که غیرفعال و ریدایرکت بشه به یک محصول دیگه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در شهریور 19، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2017 سلام در هر صورت اگه در سایت نمایش داده نشه شما در وبمستر خطای 404 و امتیاز منفی دریافت میکنید. بهترین راه اینه که فعال و غیرموجود بمونه راه دیگه اینه که غیرفعال و ریدایرکت بشه به یک محصول دیگه موفق باشید مطمئن هستید ؟ چون من نمایش محصول رو هیچ جا زدم. ولی در گوگل هنوز سرچ می شود . الان بیش از چند ماهی میگذرد و خطا نمی دهد. چون لینک سرجایش هست و فقط در سایت نمایش داده نمی شود .. یکبار تست کنید خودتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .